Activiteiten

Kerstdiner
Op dinsdag, 17 december a.s. is ons traditionele kerstdiner in ontmoetingscentrum de Paulus. De salon en ontmoetingsruimte zijn dan weer geheel in kerstsfeer gehuld. Aan onze Menno is de verzorging van de inwendige mens wel toevertrouwd. Die staat garant voor een op en top diner. Voor slechts € 7,50 kun je van een heerlijk 3-gangen menu genieten. De bijdrage kun je bij binnenkomst betalen. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 13 december a.s. 11.00 uur bij Stichting Perspectief, telefoon 024 6750939. Dat kan ook via een mailtje naar info@seniorenwinssen.nl
Kerstviering
Op vrijdag 20 december a.s. houden wij onze kerstviering in ontmoetingscentrum de Paulus.
U bent om 15.00 uur welkom en het einde zal rond 19.00 uurzijn. Het wordt een gezellige middag met muziek en zang van het duo Arno en Margaret. Verder is er een speciaal optreden van het Dickens-orkest. Na de koffie of thee met iets lekkers en een drankje, wordt om 17.15 uur het voorgerecht voorgeschoteld met allerlei kleine hapjes. Daarna kunt u genieten van een uitgebreid warm en koud buffet. Natuurlijk is er ook tijd voor een gezellig babbeltje. Voor deze kerstmiddag vragen wij een bijdrage van € 20,00 per persoon voor leden en € 30,00 voor niet-leden. Leden zullen hiervoor een aanmeldingsbrief met een aanmeldstrookje ontvangen. Opgave is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 13 december a.s. bij: Cynthia Hanegraaf, Dr. Nillesenstraat 20 , tel. 0487 521606 of Jannie Henckel, Alex Willemsstraat 21, tel. 06 28093086. Latere aanmeldingen komen op een reservelijst.

Busreis 20 november j.l.
Een recordaantal van maar liefst 75 leden had zich voor deze tocht aangemeld.
Om 09.00 uur vertrok de dubbeldekker via een toeristische route langs de Veluwe naar restaurant de Molen in Harskamp. Daar stond de dampende koffie/thee en krentenwegge al klaar. De reis werd vervolgd naar restaurant Het Bonte Paard in Holten. Daar stond een ouderwets lekker stamppotbuffet op ons te wachten met boerenkool, zuurkool, gehaktballen, jus, spekjes, worst etc. Na het toetje met ijs, slagroom en vruchtjes vertrokken we richting Terschuur bij Barneveld. Onze chauffeur Alex wist ons veel te vertellen over de bezienswaardigheden onderweg, zoals over het paleis het Loo en de Naald in Apeldoorn. In Terschuur werden we in het Oude Ambachtenmuseum hartelijk ontvangen. Allereerst kregen we uitleg over de verschillende bezienswaardigheden, waarna iedereen zelf een kijkje kon nemen. Het bezoek daar werd in het bijbehorende restaurant afgesloten met koffie en gebak. Ondanks de opkomende mist, kwamen we nog vóór het strakke tijdschema weer in Winssen aan. Al met al hebben wij genoten van een prachtige dag.

Herfstactiviteiten
De dinsdag vóór de Leste Mert wordt in de salon een speciaal buffet geserveerd. Ditmaal was dat op 5 november j.l. . Menno had voor deze gelegenheid voor een herfstmenu gezorgd met erwtensoep, speklapjes, pannenkoeken, boerenkool met worst. Daarna nog pudding en een kopje koffie. Het Eetpunt is elke dinsdagochtend in de Salon van 12.00 tot 13.30 uur. Iedereen mag mee eten, lid of geen lid van onze vereniging. Je hebt de keuze uit 4 verschillende gerechten. Deze komen van cateraar Tijsssen uit Puiflijk en zijn van prima kwaliteit. Je kunt er ongedwongen met je buurman of buurvrouw kletsen. Aanmelden vrijdag van tevoren vóór 11.00 uur via Perspectief, telefoon 024 6750939.

Kerststuk
Naast de vaste bloemschikavonden hebben we voor speciale thema’s ook enkele middagen ingeruimd. Woensdagmiddag, 18 december a.s. van 14.30 tot 16.30 uur kun je in Salon terecht om een kerststuk te maken. De kosten zijn € 15,00: dat is inclusief de bloemen en koffie/thee. Dat bedrag contant bij binnenkomst te voldoen. Aanmelden uiterlijk 12 december a.s. met daarin je naam en telefoonnummer naar mailadres info@seniorenwinssen.nl

Carnaval 2020
Wij nodigen u uit voor een carnavalsmiddag van de seniorenvereniging op vrijdagmiddag 21 februari 2020. Dit vindt plaats van 14.00 uur tot 19.00 uur in het ULTO muziekcentrum.
U kunt onder het genot van een drankje en hapje genieten van diverse optredens. Orkest Jersey zal de muzikale begeleiding verzorgen.. Uiteraard treden weer artiesten uit ons eigen dorp voor het voetlicht, zoals het duo Kei Gezellig en dweilorkest Brulto. De nieuwe prins van Oelewaal met zijn gevolg zal ook even langs komen. Rond 17.00 uur krijgt u weer een gratis frietje uit de snackwagen van Bas. Voor deze carnavalsmiddag vragen wij aan leden een bijdrage van € 10,00 per persoon; anderen betalen € 15,00. Leden ontvangen een uitnodiging met aanmeldingsstrookje.Uitnodiging nieuwjaarontmoeting 2020

De besturen van de seniorenvereniging , Zonnebloem en Vrouwen van Nu -afdeling Winssen- organiseren voor de derde keer in successie een gezamenlijke nieuwjaarontmoeting voor hun leden. Zij nodigen hen van harte uit voor een gezellige ontmoeting met een drankje en een hapje. Dat is op dinsdag, 7 januari 2020 van 14.00 tot 16.30 uur in de Paulus (inloop vanaf 13.30 uur). Voor deze bijeenkomst wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 7,50 per persoon. Dit bedrag in een gesloten envelop met je naam en telefoonnummer erop af te geven bij: Jannie Henckel, Alex Willemsstraat 21 tel. 06 28093086, Theo Veens, Kennedysingel 39 tel. 0487 522227 of Gerrie van de Geer, Dr. Nillesenstraat 12 tel. 0487 521989. Aanmelden hiervoor kan tot 1 januari 2020.
Vrouwen van Nu, Zonnebloem, Seniorenvereniging


Jeu de boules club heet “De Ketsers”
Er is steeds meer animo om te jeu de boulen op de baan bij de Paulus. Elke donderdagochtend wordt er van 10.00 tot 12.00 uur driftig gespeeld. Er is een scorebord gemaakt en er is inmiddels een naam voor de club bedacht. Omdat de ballen regelmatig tegen elkaar ketsten, heet de club ‘De Ketsers’. Via een WhatsApp-groep houden de spelers elkaar op de hoogte over wie er komt spelen. Heb je zin om mee te doen? Kom een keertje vrijblijvend langs, deelname is gratis.