Introductie Zomerfestival

De voorbereidingen voor het komende zomerfestival van de vier senioren verenigingen uit de Gemeente Beuningen die onder verantwoordelijkheid van de SSgB (Samenwerkende Seniorenvereniging gemeente Beuningen) georganiseerd zal worden in de periode van 29 juli t/m 10 augustus zijn in volle gang.
Op dit moment is de werkgroep met diverse vrijwilligers vanuit de vier seniorenverenigingen druk bezig met de afronding van de 68 activiteiten die georganiseerd zullen gaan worden in de bovenstaande periode.

De informatie naar de leden van de seniorenverenigingen zal geschieden via het zomerfestival magazine welke samen met de cirkel van de maand Juli aan u verstrekt zal worden. Tevens kunt u alle diverse informatie op de website van de SSgB (www.ssgb.nl) bekijken.
Vanaf 08 juli 07.00 uur kunt u zich voor een of meerdere activiteiten tijdens het zomerfestival aanmelden via de website van de SSgB. Na inschrijving van diverse activiteiten dient u uw tickets via iDEAL direct te betalen.
Hierna ontvangt u dan via het opgegeven e-mailadres uw tickets voor deelname aan de activiteiten.

Ook wordt u de mogelijkheid geboden om op 08 juli in de vier dorpshuizen zich te laten inschrijven voor een of meerdere activiteiten door een van de vrijwilligers van de werkgroep van het zomerfestival indien u niet beschikt over de mogelijkheden hiervoor genoemd. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, dient u wel rekening te houden dat uw gereserveerde tickets direct via pinbetaling dient te betalen.
Voor de diversen tijden van inschrijving in de diverse dorpshuizen kunt u het zomerfestival-magazine en/of de website van de SSgB raadplegen.