Nieuw seizoen aquarelleren
aug 20 2022

Aquarelleren met Marie-José Mol

Op maandag 3 oktober starten we weer met de cursus aquarelleren in de Salon (de Paulus) in Winssen.
De cursus bestaat uit 10 lessen van twee uur en is op maandagmiddag van 14.00 – 16.00 uur.

U hoeft in het begin zelf nog geen materialen aan te schaffen, een goed aquarelblok is voorlopig voldoende. Penselen, aquarelverf en alle aquarelbenodigdheden zijn kosteloos in bruikleen tijdens de les.

Er komen diverse onderwerpen aan bod zoals landschap, structuren, toonwaarde, bloemen, stilleven, glas, tekenvaardigheid, compositie, kleur en achtergrond, maar er is zeker ook ruimte voor eigen ideeën.
Tijdens de lessen krijgt u uitleg over techniek, opbouw van de aquarel en over de materialen waarmee gewerkt wordt.
Hoe maken we b.v. een lucht, wat is het perspectief, welke kleuren moet u mengen. Ook is er uitleg over aquarel-hulpmiddelen en het gebruik van andere materialen zoals pastelkrijt of aquarelpotlood.

Wat kunt u ? Waar zit u vast? Waar kan ik u mee helpen?  En ..…ook niet onbelangrijk: Wat vindt u leuk? Wat wilt u leren? Wat is de nat-in- nat techniek?
Veel vragen die tijdens de les een antwoord krijgen. 

Er is plaats voor max. 10 personen, de kosten zijn 130 euro  

Nieuwsgierig? Kijk op www.atelierdemollenwaard  of de facebookpagina van Atelier de Mollenwaard 

Wilt u meer weten over deze cursus? Neem dan contact op met Marie-José tel. 0487 525515  of per e-mail : mariejosemol@gmail.com
of kom kijken in het atelier aan de van Heemstraweg 42A in Winssen tijdens de kunstroute van Beuningen op 17 en 18 september.