Gemeente Beuningen

Gemeente Beuningen algemeen

Op de hoofdpagina van de site van de gemeente Beuningen wordt alle informatie over de diensten van de gemeente weergegeven. Hier vindt u onder  andere informatie over de gemeenteraad, hoe u in contact kunt komen met de gemeente en kunt u zelf een afspraak inplannen. Maar ook als u meer wilt weten over bijvoorbeeld Bouwen en Wonen, Geboorte en Paspoorten, ID-kaarten en Rijbewijs.

Klik hier voor meer informatie over alle diensten van de gemeente Beuningen.

Steunmaatregelen energielasten

In onze gemeente hebben we een vernieuwd energieloket: Energieloket Beuningen. Medewerkers van dit loket helpen u als inwoner graag om energie te besparen en om uw huis te verduurzamen. Dat is naast uw portemonnee ook heel goed voor het milieu.

Klik hier voor meer informatie over Energieloket Beuningen.

Alle regelingen op een rij (brochure)

Wij vinden het belangrijk in onze gemeente dat iedereen actief mee kandoen in de samenleving. Daarom staan in deze brochure verschillende(financiële) regelingen waar men misschien wel gebruik van kan maken.Dat gaat om regelingen van het Rijk, de gemeente en maatschappelijkeinstellingen in Beuninge n.In de brochure staat informatie beschreven over onderwerpen zoals ‘rondkomen met uw inkomen’, ‘hulp bij geldzorgen’ en over verschillende toeslagen.

Klik hier voor meer informatie over de brochure

Sociaal Team

Het Sociaal Team helpt u met vragen over zorg, zoals Wmo, jeugdhulp en begeleiding. Zij zoeken samen met u naar een passende oplossing voor uw hulpvraag. Het Sociaal Team geeft ook algemeen advies en praktische informatie.

Klik hier voor meer informatie over het Sociaal Team van de gemeente Beuningen.

Klavervierpas

De regeling Meedoen worden per 1 januari 2023 tezamen met het Kinderpakket  gebundeld in een nieuw en gebruiksvriendelijk passysteem. Inwoners van onze gemeente die een bijstandsuitkering hebben, krijgen automatisch de Klavervierpas. Met deze pas kunnen zij direct bij een aanbieder hun budget besteden. De pas werkt als een pinpas. Met de Klavervierpas kan een pashouder meedoen aan sportieve en culturele activiteiten en krijgt men korting bij lokale winkels.

Klik hier voor meer informatie over de Klavervierpas via de site van

Klik hier voor meer informatie over de Klavervierpas via de site van