Kerstviering 16 december j.l.
dec 21 2022

     

 

Eindelijk is het weer zover, we kunnen weer een kerstviering houden. Met de 100 aanmeldingen voor deze middag wordt aangetoond, dat onze leden na 2 jaren weer aan een gezellig samenzijn toe zijn. Bij de entree worden de bezoekers onder de welluidende klanken van trekzakmuzikanten “de Amaretto’s”  welkom geheten. De zaal is feestelijk aangekleed en met warme glühwein en chocomel kan men aan de feestelijke gedekte tafel plaats nemen.
Voorzitter Gerard Gradussen stipt in zijn openingswoord enkele minder leuke zaken aan, waarmee we in deze tijd geconfronteerd worden. Hij spreekt de hoop uit, dat deze snel tot het verleden gaan behoren. Inmiddels heeft iedereen zijn stekkie gevonden en onder het genot van enkele consumpties wordt er ouderwets bijgekletst.

Het kerstverhaal wordt door Ria van Beuningen voorgelezen. Dat staat, hoe kan het ook anders, in het teken van vrede. Toneelvereniging Plankenkoorts laat in hun voorstelling zien hoe je op vier geheel verschillende manieren naar het kerstfeest toe kunt leven.

Het personeel van de Paulus is intussen druk in de weer om de bezoekers vanuit een rijdende kar van een heerlijk voorgerecht te voorzien.

Het hoofdgerecht is om van te likkebaarden met onder meer kalkoen, vis, hert, salades en groenten. Bij een buffet kon worden aangegeven welk gerecht ze voor je konden opscheppen.

Het Dickens orkest brengt met een aantal kerstliederen het publiek in de juiste sfeer.

En met als laatste een toetje van ijs met warme kersen komt er een eind aan deze gezellige en sfeervolle middag.