Veilig bankieren en veilig en prettig wonen
jan 13 2024

Zoals u allen weet, proberen criminelen op allerlei slinkse manieren aan geld te komen. We lezen het bijna elke dag in de krant en ook de televisie besteedt er veel tijd en aandacht aan. En waarschijnlijk hebt u ook in uw eigen omgeving wel iemand die het slachtoffer is geworden.
Wij willen u graag helpen om te voorkomen dat ook u slachtoffer wordt. Daarvoor gaan wij u laten zien wat de criminelen allemaal gebruiken om aan uw geld en/of andere zaken te komen.

Ook gaan wij u tips geven om dat allemaal tegen te gaan.

Daarvoor organiseren wij een bijeenkomst in de Paulus op 20 februari 2024 om 14.30 uur. De spreker en deskundige is Allard Hock van de Regiobank te Ewijk.

En omdat u dan toch in Paulus bent, willen wij ook aandacht besteden aan wonen in een woning die veilig is en van alle gemakken is voorzien. In het kort is daar een woord voor: domotica.
Er zal worden ingegaan op welke acties gewenst en nodig zijn. Denk daarbij aan apparatuur maar ook bouwadvies m.b.t. veiligheid in uw woning.

Hiervoor hebben wij uitgenodigd Joseph Vink, werkzaam bij Stichting Perspectief in Beuningen.

Om in te kunnen schatten welke zaal we in de Paulus moeten inrichten, stellen wij het op prijs als u zich aanmeldt via e-mail:
secretariaat@seniorenwinssen.nl. U bent altijd welkom ook als u zich niet hebt aangemeld.

Het Bestuur.