Fotoclub in Winssen
feb 13 2024

Fotoclub in Winssen

Enige tijd geleden is er een enquête gehouden onder de leden van Seniorenvereniging Winssen. Hieruit bleek dat er belangstelling was voor het oprichten van een fotoclub voor zowel beginners als voor mensen die meer ervaring hebben met fotografie.

We starten met een cursus, die duurt van april en tot met juni 2024  en bevat 5 sessies/workshops.
Onder professionele begeleiding van een fotograaf, Henk Vanetie die in Nijmegen veel ervaring heeft met begeleiden van  allerlei fotogroepen, wordt er een nieuwe loot aan de activiteitenboom van Seniorenvereniging Winssen toegevoegd.

In de eerste bijeenkomst is er aandacht voor kennismaking, inventarisatie van onderwerpen voor de volgende vier workshops en gaan we aan de slag met de eerste workshop.  Tevens  ontvangt iedere cursist / deelnemer een document over fotograferen met al haar geheimen.

De fotogroep start op donderdag 11 april a.s. De vervolgdata zijn 25 april, 16 mei, 6 juni en 27 juni. Daarna vindt er eind juni een evaluatie plaats om te kijken hoe we het nieuwe seizoen over de periode september 2024 tot en met juni 2025 gaan invullen. De workshops worden gegeven in de Paulus op donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur.

Voor de 5 workshops betaalt u een eigen bijdrage van  €75,== , dat is € 15,00 per workshop van 2,5 uur, inclusief een document met basiscursus fotografie.

Wilt u meer weten en/of uzelf aanmelden, dan kunt u contact opnemen met Tejo Janssen via mail janssentejo@gmail.com of telefonisch 06 51491434. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk alle relevante informatie. Wanneer het maximaal aantal personen van 16 is bereikt, wordt u op de reservelijst geplaatst totdat er voldoende aanmeldingen zijn voor het starten van een tweede groep.

Senioren doen het flitsend

Seniorenvereniging Winssen

Fotoclub Winssen i.o., Paul Cousijn, Tejo Janssen, Ton de Leeuw