Kermisactiviteiten
aug 16 2023

Kermismatinee 14 augustus j.l.
Ruim een uur voordat de dansmiddag zou beginnen, stonden de eerste danslustigen al op de stoep van het ULTO Muziekcentrum. Ze kwamen van heinde en ver. Deze mensen reizen echt alle dansgelegenheden af om hun danskunsten te vertonen. Het was maar goed, dat de vloer even van tevoren in de was was gezet. Nu kon het zwieren en draaien nog beter uit de verf komen.
Het duo Jersey maakte hun naam waar en speelde dat het een lieve lust was. Foxtrot, tango, veleta, polka, wals; alles kwam voorbij. De echte liefhebbers konden zich zelfs op een line-dance uitleven.
Na de nodige hapjes en drankjes werd deze gezellige dansmiddag toepasselijk afgesloten met het nummer: “Save the last dance for me” .
Uiteraard houden we deze dansmiddag in ere, dus wat dat betreft tot volgend jaar.


Kermisbuffet 15 augustus j.l.

Het aantal aanmeldingen voor het kermisbuffet nam astronomische vormen aan. Binnen de kortste keren was het maximale aantal van 70 bereikt. Dankzij een ultieme poging van Ans Kersten om dit aantal te verhogen, is dat uiteindelijk tot 90 gebracht. Dit geeft aan, dat het kermisbuffet in Winssen in de loop der jaren een goede naam heeft opgebouwd.
Als eerste konden de bezoekers een kermisdrankje op kosten van de Seniorenvereniging nuttigen. Toen kwam het voorgerechtje,een slaatje (koude schotel), op tafel. Dat was werkelijk om je vingers bij af te likken!
Daarna echte ouderwetse soep met ballen.
Frites met frikandel vormde het hoofdgerecht.
Als afsluiting koffie/thee en een gebakje.

Met dank aan de vrijwilligers van het Eetpunt en bediening van de Paulus; we hebben er weer van genoten.