Paasbrunch op 4 april 2023 in Winssen
apr 05 2023

Bij bijzondere gelegenheden, zoals kerstmis en pasen, pakt Stichting Perspectief samen met onze vrijwilligers uit voor een heerlijke brunch. Het blijkt, dat dit bijzonder in de smaak valt, getuige de maar liefst 68 deelnemers die zich voor de paasbrunch hadden aangemeld. Al ruim van tevoren was het al gezellig druk in de Paulus. De deelnemers zochten hun plaatsje in de Salon, die voor deze keer met de ontmoetingsruimte was verbonden. De tafels waren met tafelkleedjes en eitjes in paassferen gedekt.
Het personeel van de Paulus en de vrijwilligers stonden in de starthouding; het feest kon beginnen!
Na het nuttigen van een drankje, werd een heerlijk geurend mosterdsoepje voorgeschoteld.  Voor de verandering was deze keer gekozen voor het bekende ‘broodje kroket’ , dat daarna de weg naar de hongerige magen wist te vinden. De rijk belegde broodjes, met uiteraard ook het paasbrood, werden vervolgens op schalen opgediend.  Als afsluiter konden de deelnemers  langs voor ijs met warme kersen, slagroom en tiramisu.
Alle lof gaat uit naar het personeel van de Paulus, Stichting Perspectief en onze vrijwilligers voor de perfecte organisatie.