‘t Roer(t) om

’T ROER(T) OM

Zoals onze voorzitter in de vorige Cirkel al aankondigde,  heeft Seniorenvereniging Winssen het plan opgevat om op elke laatste dinsdag van de maand, behalve de maanden juli en december, onder de naam ’t Roer(t) om,  een of meerdere wisselende activiteiten te organiseren met een zelf gekookte maaltijd.

We hebben 8 zeer enthousiaste vrijwilligers gevonden die de organisatie hiervan op zich gaan nemen. Voorlopig is dit alleen voor ónze leden. Wie weet kunnen in de toekomst ook leden van andere Seniorenverenigingen in de gemeente deelnemen, maar dat zullen we t.z.t. wel aangeven. De eerste keer dat deze activiteiten plaatsvinden is op dinsdag 26 april 2022. Wat gaat er deze dinsdag gebeuren??

Tussen 14.00 uur en 16.30 uur worden er films  getoond over Winssen vanaf de 60ger jaren. Ondertussen wordt er een Chinese maaltijd gekookt. Tussen 17.00 uur en 18.30 uur wordt er gegeten. Men kan zich voor beide activiteiten of voor elke activiteit afzonderlijk opgeven via de mail: theareijers2@hotmail.com

De kosten voor het kijken van de films  zijn € 6,00 p.p., inclusief 1 kopje koffie/thee en popcorn en voor de Chinese maaltijd € 12,50 p.p. Het maximaal aantal deelnemers voor de maaltijd is 20. Men kan zich opgeven tot uiterlijk 19 april 2022.

Via onze Website www.seniorenwinssen.nl zullen we maandelijks de activiteiten en het menu aankondigen.

Uiteraard hopen we op veel belangstelling van onze leden.

Het Bestuur en de Vrijwilligers.